Profiel

Sinds 2010 ben ik actief als zelfstandig journalist en tekstschrijver, met kunst en cultuur als belangrijkste werkterrein. Ik werk met plezier in opdracht maar kies ook mijn eigen onderwerpen om over te schrijven. De verhalen die dat oplevert kun je hier altijd voor nop lezen. Ervoor betalen kan trouwens ook. Heel makkelijk, door onderaan de tekst te doneren.

Voordat ik als freelancer begon was ik in dienst van De Twentsche Courant Tubantia, de laatste zes jaar als kunstredacteur. Daarvóór werkte ik bij de krant als onder meer redacteur bijlagen, eindredacteur, chef van een stadsredactie en verslaggever.

De verhalen die ik voor de kunstredactie schreef vonden via de toenmalige persdienst GPD met regelmaat hun weg naar andere kranten, van Brabants Dagblad tot Het Parool. Ik ken de culturele sector ook van binnenuit, doordat ik twee en een half jaar als zakelijk leider heb gewerkt voor Kunstvereniging Diepenheim.

Ik ben thuis in het oosten van het land, maar ook met plezier onderweg naar verhalen elders.

Nieuwsgierig naar wat ik zoal doe? Kijk bij werk.

Administratie en support van de donaties op deze site worden verzorgd door:

Reporters Online B.V.
Leidseplein 32 2013 PZ Haarlem
support@reportersonline.nl
Kamer van Koophandel: 65844173
BTW-nummer: NL856284105B01
Telefoon: 0616477336

Voor vragen over betalingen kun je je wenden tot Reporters Online via bovenstaand mailadres. Meer informatie over onze donaties en onze algemene voorwaarden:

https://reportersonline.nl/ro-information/algemene-voorwaarden-reporters-online/

 

Geef een reactie